Op verkeerd spoor? 

Een krantenartikel kwam met een ongelooflijk verhaal. Een oplettend passagier merkte dat de treinmachinist het rode sein dat tot waarschuwing diende, over het hoofd had gezien. het bleek toen dat de trein zich op verkeerd spoor bevond en recht op een botsing aanstormde. 
Veel mensen die ontzet zouden zijn bij de gedachte in een trein te zitten, die zich op verkeerd spoor bevindt, denken dat op geestelijk gebied iedere weg tot het doel leidt. Echter "soms schijnt een weg iemand recht, maat het einde daarvan voert naar de dood" (Spreuken 14:12). 
Het Woord van God bevat veel waarschuwingssignalen. Eén ervan is het rode licht van een leven zonder God. Gods Woord zegt, dat een mens die bewust zijn leven aan Christus toevertrouwt - een nieuw leven onder Zijn leiding beginnen mag. Dat zal verandering met zich meebrengen: wij zijn in staat broederlijke liefde, liefde voor onze naasten, ja tot liefde voor onze vijanden. Dat is het werk van de Geest van God. 

"Zo is dan wie in Christus is een nieuwe schepping; het oude is voorbijgegaan, zie, het nieuwe is gekomen" (II Korintiërs 5:17). 

Kunt u terugzien op een tijd waarin u uw leven aan Christus hebt toevertrouwd? Indien niet en het uw wens is dit te doen, nodig ik u uit om dit te doen. U kunt het Hem in gebed zeggen, eenvoudig daar waar u bent. 

Doe het, u zult er geen spijt van hebben. God is getrouw!

Reacties

Populaire posts van deze blog