WAT IS ER TOCH AAN DE HAND OP ONZE PLANEET?

OM HET ZACHT UIT TE DRUKKEN, ZE IS NIET MEER LEEFBAAR, ZE IS NIET MEER AANGENAAM OM OP TE WONEN EN TE LEVEN.
Hoe komt dit? 

Het merendeel van deze wereld heeft zich afgekeerd van God, de Schepper van hemel en aarde.  M.a.w. als men zich afkeert van God, keert men zich automatisch naar de duisternis. Ook al doe je dat niet bewust. Je keert u naar het licht of naar de duisternis, een grijze zone bestaat niet.  

Als de mensen kiezen voor de duisternis, dan krijgen ze duistere gevolgen. Als we niet openlijk kiezen voor Christus, kiezen we voor de antichrist. Nu, het rijk van deze antichrist is zich stilaan aan het ontplooien. Dit kan je niet voorkomen. God heeft dit voorspeld. 
Maar dit wil niet zeggen, dat God er niet meer is. Hij is er WEL degelijk nog, Hij is de Eeuwige, de grote IK BEN. Zijn genade is er nog. U kunt nog steeds tot Hem naderen, uw Verlosser en Zaligmaker, zonder Hem ben je verloren. 

"Ik neem heden de hemel en de aarde tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het leven, opdat gij leeft, gij en uw nakroost, door de Here, uw God, lief te hebben, naar Zijn stem te luisteren en Hem aan te hangen, want dat is uw leven en waarborg..." (Deuteronomium 30:19-20)

Reacties

Populaire posts van deze blog